Food Bloggers Conference – Summer Edition

Food Bloggers Conference –  Summer Edition

Asa cum v-am anuntat deja pe Facebook  pe data de 24 iunie voi participa la prima mea conferinta pentru bloggeri  #FoodBloggers16, la JW Marriott Grand Hotel incepand cu ora 10 .  Mult asteptatul eveniment al verii pentru toti cei din domeniul culinar se apropie cu pasi repezi.  Voi fi acolo în calitate de Blogger Ambasador.

Sunt nerabdatoare sa merg  la eveniment si sa  descoper oameni foarte pasionati de culinar,  interesati sa investeasa în domeniu,  si sa ne impartaseasca din secretele lor. In calitate de blogger culinar sunt sigura ca voi afla noi informatii foarte folositoare pentru a imi dezvolta blog ul si diferite tips&tricks pe care sa le folosesc in viitoarele retete.

La sesiunea de vara a Food Bloggers Conference vor vorbi specialisti din food blogging, chefi, antreprenori, fotografi, branduri precum si influenceri din comunicare de la care avem ce invata – so, don’t miss it :).

Printre speakerii acestei editii se numara: Joseph Hadad (Owner, Joseph Restaurant), Gabriel Toader (Chef, Cocosu Rosu), Geanina Staicu-Avram (Video Blogger, JamilaCuisine.ro), Cristina Mazilu (Owner, Mazilique Studio), Ana Consulea (Owner, Zexe Braserie), Sorin Axinte (Owner, Vacanta in Toscana), Oana Bulexa (Managing Partner. MSLGroup The Practice). Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe site-ul www.foodbloggers.ro.

vorbitori

Programul s-a afisat deja si arata cam asa:

10:00 – 11:30 – SESIUNEA I – WORKING WITH BRANDS

10.30 – 11.30 – SEMINAR SPECIAL CE SE DESFASOARA ÎN PARALEL CU SESIUNEA I – MEET THE CHEF

11:30 – 12:00 – pauza de cafea

12:00 – 13:30 – SESIUNEA II – CHEFS TALKS

13:30 – 14:30 – pauza de pranz

14:30 – 16:00 – SESIUNEA III – FOOD BLOGGING TRENDS

16:00 – 16:30 – pauza de cafea

16:30 – 18:00 – SESIUNEA IV -STARTING A BUSINESS

Daca nu veti fi acolo maine, puteti urmari evenimentul pe contul meu de Instagram si Facebook unde o sa va tin la curent cu tot ce se intampla la eveniment  #foodbloggers16 . O sa revin si cu un articol post eveniment unde o sa va povestesc totul in detaliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *